Aktualno

Promocijska miza RONDO s tiskom + prenosna torba

299,00  + DDV

Promocijska miza RONDO je kompakten in vzdržljiv reklamni pripomoček za najrazličnejše promocije. Stabilna in zložljiva konstrukcija je uporabna za prenašanje, enostavno postavljiva z nosilnostjo do 100 kg. Nameščena kolesa omogočajo priročno premikanje, tisk je vključen. Idealna za degustacije, promocije in sejme. Moderne oblike, edinstvena na trgu. Odlična za promocije z omejenimi prostorskimi možnostmi.


Dimenzije: 

Širina: 65cm; Višina: 215cm

Globina: 46cm
Zgornji banner: 35cm
Pult: 65cm

Availability: Na zalogi Kategorija: Oznaka:
  • Najprimernejši format: PDF
    Ostali sprejemljivi formati: EPS, PSD, AI, JPG, TIFF

    Ob naročilu večih grafik naložite ZIP/RAR datoteko ali PDF dokument na večih straneh. Večje datoteke (nad 10MB) naložite na zunanje strežnike: www.sendaspace.com (do 300 MB) ali www.wetransfer.com (do 2GB). Ob tem na naslov info@topmedija.si pošljite povezavo do datotek.

    • (max file size 512 MB)

Opis

Promocijska miza RONDO za zunanjo in notranjo promocijo s tiskom in prenosno torbo

 

Izredno lahka promocijska stojnica se enostavno prenaša, je kompaktna, a ima relativno veliko vidno površino za razstavo in promocijo izdelkov. Stabilna in varna konstrukcija promocijske mize je utrjena z aluminijastimi profili, nosilnost konstrukcije prenese izdelke z maso do 100 kg. Nameščena kolesa omogočajo gladko premikanje z nameščeno grafiko ter brez umikanja izdelkov na policah.

Posebej priročna za mesta, kjer so prostorske omejitve. Kompletna konstrukcija se zloži v prenosno torbo. Zaradi kompaktnih dimenzij in majhne teže je prepognjena stojala enostavna za prevoz do drugega mesta promocije. Visokokakovostni materiali in tehnične rešitve, ki se uporabljajo pri proizvodnji, zagotavljajo strukturno obstojnost in možnost večkratne uporabe. Grafika se zlahka menja.

Inovativna, moderna oblika mize je zagotovilo, da boste na promociji, degustaciji ali sejmu zagotovo opaženi.

Dodatne informacije

Uporaba

Za zunanjo in notranjo promocijo. Dogodki na odprtem ali na sejmih, nakupovalnih centrih.

Čas postavljanja

3 minute.

Mere potiska

Podrobnosti v zavihku ”Smernice in oblikovanje za tisk”

Navodila za tisk

Datoteka naj bo pripravljena točno na mere v CYMK, ločljivosti max. 300dpi.

Medij za tisk:

PVC nalepka + zaščitna laminacija

Material

Aluminij, Umetna masa

Dostava

En paket: 1x Promocijska miza RONDO, 1x Tisk

Masa izdelka

cca. 12 kg

Najprej razprite konstrukcijo in namestite grafiko na ustrezno mesto s pritrditvenimi ježki. Nato namestite zgornjo in spodnjo polico v ustrezne odprtine. Miza je v nekaj minutah pripravljena na uporabo.