Aktualno

Promocijska miza HIT C s tiskom + prenosna torba

299,00  + DDV

Promocijska miza HIT C  je trendovski, kompakten in vzdržljiv reklamni pripomoček za najrazličnejše promocije. Stabilna in zložljiva konstrukcija je uporabna za prenašanje, enostavno postavljiva z nosilnostjo do 100 kg. Nameščena kolesa omogočajo priročno premikanje, tisk je vključen. Moderna in vpadljiva C oblika je garancija, da boste na promociji resnično izstopali.


Dimenzije: 

Širina: 90cm; Višina: 215cm

Globina: 62cm
Zgornji banner: 90cm x 30cm
Pult: 90cm x 62cm

Availability: Na zalogi Kategorija: Oznaka:
  • Najprimernejši format: PDF
    Ostali sprejemljivi formati: EPS, PSD, AI, JPG, TIFF

    Ob naročilu večih grafik naložite ZIP/RAR datoteko ali PDF dokument na večih straneh. Večje datoteke (nad 10MB) naložite na zunanje strežnike: www.sendaspace.com (do 300 MB) ali www.wetransfer.com (do 2GB). Ob tem na naslov info@topmedija.si pošljite povezavo do datotek.

    • (max file size 512 MB)

Opis

Promocijska miza HIT C za zunanjo in notranjo promocijo s tiskom in prenosno torbo

 

Promocijska miza je izdelana iz matirano lakiranega aluminija ter kvalitetne ivernate plošče, ki služi kot odlagalna površina z nosilnostjo do 100 kg. Aluminijasta konstrukcija je ojačana, kar omogoča dodatno stabilnost. Nameščena kolesa omogočajo gladko premikanje z nameščeno grafiko ter brez umikanja izdelkov na policah.

Inovativne tehnične rešitve ter material za tisk najvišje kvalitete zagotavljata obstojnost in dolgotrajno uporabo. Grafika se na konstrukcijo pritrdi z ježki, je enostavno zamenljiva in se lahko naroči posebej. Miza je moderne, vpadljive in inovativne konstrukcijske oblike.

Dodatne informacije

Uporaba

Za zunanjo in notranjo promocijo. Dogodki na odprtem ali na sejmih, nakupovalnih centrih.

Čas postavljanja

3 minute.

Mere potiska

Podrobnosti v zavihku ”Smernice in oblikovanje za tisk”

Navodila za tisk

Datoteka naj bo pripravljena točno na mere v CYMK, ločljivosti max. 300dpi.

Medij za tisk:

PVC nalepka + zaščitna laminacija

Material

Aluminij, Umetna masa

Dostava

En paket: 1x Promocijska miza HIT C, 1x Tisk

Masa izdelka

cca. 14 kg

Najprej razprite konstrukcijo in namestite grafiko na ustrezno mesto s pritrditvenimi ježki. Nato namestite zgornjo in spodnjo polico v ustrezne odprtine. Miza je v nekaj minutah pripravljena na uporabo.