Aktualno

Promo pult ELIPSA s tiskom + prenosna torba

349,00  + DDV

Promo pult ELIPSA je kompakten in vzdržljiv reklamni pripomoček za najrazličnejše promocije. Stabilna in zložljiva konstrukcija je uporabna za prenašanje, enostavno postavljiva z nosilnostjo do 100 kg. Nameščena kolesa omogočajo priročno premikanje, tisk je vključen.


Dimenzije: 

Širina: 120cm; Višina: 95cm

Globina: 50cm
Pult: 120cm x 50cm

Availability: Na zalogi Kategorija: Oznaka:
  • Najprimernejši format: PDF
    Ostali sprejemljivi formati: EPS, PSD, AI, JPG, TIFF

    Ob naročilu večih grafik naložite ZIP/RAR datoteko ali PDF dokument na večih straneh. Večje datoteke (nad 10MB) naložite na zunanje strežnike: www.sendaspace.com (do 300 MB) ali www.wetransfer.com (do 2GB). Ob tem na naslov info@topmedija.si pošljite povezavo do datotek.

    • (max file size 512 MB)

Opis

Promo pult ELIPSA za zunanjo in notranjo promocijo s tiskom in prenosno torbo

 

Promo pult je izdelan iz matirano lakiranega aluminija ter kvalitetne ivernate plošče, ki služi kot odlagalna površina z nosilnostjo do 100 kg. Aluminijasta konstrukcija je prečno ojačana, kar omogoča dodatno stabilnost. Nameščena kolesa omogočajo gladko premikanje z nameščeno grafiko ter brez umikanja izdelkov na policah.

Skupna masa izdelka je prilagojena sestavljanju na terenu, celotna konsturkcija se spakira v priloženo prenosno torbo. Inovativne tehnične rešitve ter material za tisk najvišje kvalitete zagotavljata obstojnost in dolgotrajno uporabo. Grafika se na konstrukcijo pritrdi z ježki, je enostavno zamenljiva in se lahko naroči posebej.

Dodatne informacije

Uporaba

Za zunanjo in notranjo promocijo. Dogodki na odprtem ali na sejmih, nakupovalnih centrih.

Čas postavljanja

3 minute.

Mere potiska

Podrobnosti v zavihku ”Smernice in oblikovanje za tisk”

Navodila za tisk

Datoteka naj bo pripravljena točno na mere v CYMK, ločljivosti max. 300dpi.

Medij za tisk:

PVC nalepka + zaščitna laminacija

Material

Aluminij, Umetna masa

Dostava

En paket: 1x Promo pult ELIPSA, 1x Tisk

Masa izdelka

cca. 16,5 kg

Najprej razprite konstrukcijo in namestite grafiko na ustrezno mesto s pritrditvenimi ježki. Nato namestite zgornjo in spodnjo polico v ustrezne odprtine. Miza je v nekaj minutah pripravljena na uporabo.