O podjetju

Natisnjeno v Sloveniji na naših strojih in z domačim znanjem

Hiter, učinkovit in cenovno dostopen tisk je naš moto, distribucija kvalitetnih reklamnih stojal in promocijskih pripomočkov pa naša osnovna dejavnost. Z moderno tehnologijo in izurjenim kadrom posredujemo tiskane materiale vrhunske kvalitete z jamstvom na obstojnost tiska in vzdržljivost konstrukcij reklamnih stojal. Ker tiskamo in montiramo samostojno, imamo ves čas izdelave kontrolo nad kvaliteto in časovnim okvirjem izdelave. S sedežem v Lenartu v Slovenskih goricah pošiljke distribuiramo po celotni Sloveniji. Za podrobnosti smo na voljo: info@topmedija.si ali 031/479-332.

Garancija kakovosti

Izdelovanje in distribucija cenovno ugodnih reklamnih stojal ne pomeni, da zanemarjamo kakovost. Naš cilj je, da vam na podlagi modernih tehnologij, znanja in veščin, ponudimo izdelek na katerega boste lahko ponosni. Vsi naši izdelki imajo garancijo – zagotavljamo vam, da boste prejeli to, kar ste naročili ter da bodo izdelki obstojni in kvalitetni. Vsi izdelki so skladni z ISO standardi. Mehanizmi naših reklamnih stojal so pod garancijo proizvajalca, garantiramo tudi za obstojnost tiska.

Kako lahko oddam naročilo?

Poiščite želene izdelke – najdete jih v levem meniju, iskalniku ali oznakah na dnu strani – ter jih s klikom na gumb dodajte v košarico.Izdelki se vam avtomatično izpišejo v košarici, kjer lahko korigirate količino in pregledate, če je vaše naročilo ustrezno. nadalje vpišite potrebne osebne podatke za pošiljanje, posebej pa bodite pozorni na način dostave in plačilo. Po oddaji boste na elektronski naslov prejeli potrditev naročila. Če potrditvenega sporočila ne prejmete, naročilo ni bilo oddano. V tem primeru nas kontaktirajte na info@topmedija.si ali 031 479 332.

Kako naj vem kdaj bo paket dostavljen?

Potrjene in plačane pošiljke do 12.00 bodo ob normalnem delovnem dnevu pri vas že naslednji delovni dan. Redni čas dostave je 48 ur, razen če ni ob izdelku navedeno drugače (pri kompleksnejših izdelkih, kjer je obvezna zahtevnejša uporaba, je čas dobave daljši).

Lahko oddam naročilo tudi preko telefona ali elektronske pošte?

Tako je, lahko nas pokličete na 031 479 332 ali nam pišete na elektronski naslov: info@topmedija.si in z veseljem vam bomo pomagali.

V katerem formatu naj bodo pripravljene datoteke za tisk?

Najprimernejši format je PDF, v katerem so logotipi in pisave pretvorjeni v krivulje (vektorska oblika). Glede na izdelek v “Smernicah za oblikovanje in tisk” preverite, ali so potrebne porezave in dodatni robovi. Sprejemljivi formati so tudi AI, EPS, JPEG ali TIFF.

Kakšni so stroški pošiljanja?

Za naročila do vrednosti 299EUR + DDV je fisen strošek pošiljanja 5,90EUR + DDV. Nad to vrednostjo je pošiljanje brezplačno.

Kako lahko pošiljko plačam?

Najpogostejši način je nakazilo na TRR račun podjetja po prejeti ponudbi/predračunu (SI56 2900 0005 3883 745 (UNICREDIT d.d.)). Pošiljko lahko plačate tudi po povzetju ali s kreditno kartico.

Kaj pomeni Ekspres dostava in zakaj je zanjo potrebno doplačilo?

Pomeni, da bo pošiljka odpremljena še isti dan in pri vas najkasneje v 24h od potrditve in plačila naročila. Pošiljka se pošlje preko Hitre pošte Pošte Slovenije, ki za tovrstne pakete zaračunava precej višjo ceno kot za navadno pošiljanje. Pri navadnem pošiljanju dostave v 24h ne moremo zagotovoiti in nanjo nimamo vpliva.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup