Dostava

INFORMACIJE O DOSTAVI

Redni dostavni rok je 48 ur oz. 2 delovna dneva razen če ni v opisu produkta navedeno drugače. To v praksi pomeni, da če oddate naročilo v ponedeljek do 16.00, pošiljko prejmete v sredo. Dostava v 24-tih urah pomeni, da če pošiljko oddate v ponedeljek do 12-tih, boste paket prejeli v torek.

Dostavni roki so opredeljeni na podlagi delovnih dni (od ponedeljka do petka), državni prazniki niso vključeni.

Dostavi rok začne teči, ko je naročilo plačano in grafika pripravljena na tisk. Za 48 urni dostavni rok to pomeni, da bo dostavljena grafika s potrdilom o plačilu v ponedeljek do 16.00, pri naročniku v sredo. Grafike in potrdila o plačilu, ki so dostavljena po 16.00, se procesirajo naslednji delovni dan.

Za 24 urni dostavni rok pomeni, da bo dostavljena grafika s potrdilom o plačilu v ponedeljek do 12.00, pri naročniku v torek.

Vsi navedeni dostavni roki so tipični, ob normalnih okoliščinah in ne morejo biti zagotovljeni. Zmeraj se bomo trudili, da boste pošiljko prejeli v dogovorjenih rokih in najhitreje kot je mogoče. Na izredne razmere (vzdrževanje strojev, posebnih zahtev naročila, zastojev ali težav pri poštnih distributerjih) ne moremo vplivati.

CENIK DOSTAVE

Dostavo paketov opravlja Pošta Slovenije. V primeru, da ob dostavi niste na dostavnem naslovu boste prejeli obvestilo, pošiljka pa bo na voljo na najbližji poštni poslovalnici. Pošiljko lahko brezplačno pošljemo na način ”Poštno ležeče”, na kar nas opozorite ob naročilu. Poštne pošiljke, ki so naročene s 24 urnim dostavnim rokom se pošljejo preko Hitre Pošte (Pošta Slovenije).

Za naročila do 299EUR + DDV: 5,90EUR + DDV
Naročila nad 299EUR + DDV: BREZPLAČNO!

V kolikor se odločite za Plačilo po povzetju, vam Pošta Slovenije zaračuna strošek UPN-ja (Univerzalni Plačilni Nalog) po veljavnem ceniku:

Paket do 98,00 EUR: 1,05EUR
Od 98,00 – 501,00EUR: 1,07% od vrednosti
nad 501,00: 5,36EUR

NAČINI PLAČILA

Na voljo so vam različni načini plačila:

– z nakazilom na račun podjetja Topmedija, spletna trgovina (po ponudbi/predračunu)
– kartično plačilo in plačilo preko sistema PayPal
– z gotovino ob prevzemu (Po povzetju)

 

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup