Aktualno

X-stojalo KOMPAKT, 80×180 cm s tiskom

49,00  + DDV

Reklamno stojalo X-KOMPAKT je lahko, prenosljivo in hitro sestavljivo mobilno stojalo za vse vrste promocije. Pakirano v prenosni torbi je priročno za prenašanje. Grafika se prenaša posebej in je vključena v paket.

Availability: Na zalogi Kategorija: Oznaka:
  • Najprimernejši format: PDF
    Ostali sprejemljivi formati: EPS, PSD, AI, JPG, TIFF

    Ob naročilu večih grafik naložite ZIP/RAR datoteko ali PDF dokument na večih straneh. Večje datoteke (nad 10MB) naložite na zunanje strežnike: www.sendaspace.com (do 300 MB) ali www.wetransfer.com (do 2GB). Ob tem na naslov info@topmedija.si pošljite povezavo do datotek.

    • (max file size 512 MB)

Opis

Prenosljivo, lahko reklamno stojalo X-KOMPAKT, 80×180 cm s tiskom

 

Prenosljivo reklamno stojalo X-KOMPAKT je najpreprostejše promocijsko stojalo na trgu. Je izjemno lahko, postavi se v nekaj sekundah in učinkovito za prevoz ter dogodke, kjer imamo malo prostora in časa za pripravo promocije. Navzkrižno postavljene podporne palice držijo napeto grafiko, ki je natisnjena na ceradno platno in opremljena s kotnimi obročki.

Stojalo je iz umetne mase in spakirano v prenosno torbo.

Dodatne informacije

Uporaba

Za notranjo promocijo. Mobilno, prenosljivo, primerno za prenašanje, tudi letala.

Čas postavljanja

1 minuta, zamenjava grafike 2 minuti.

Mere potiska

80×180 cm

Navodila za tisk

Datoteka naj bo pripravljena točno na mere v CYMK, ločljivosti max. 300dpi. Upoštevajte 5 cm kotni rob brez teksta za namestitev kotnih obročkov.

Medij za tisk:

Ceradno platno – 440 g (porinkano)

Material

PVC

Dostava

En paket: 1x X-stojalo, 1x Potisk, 1x Prenosna torba

Masa izdelka

cca. 1 kg

xstand_produktblad_eng

Konstrukcijo vzamete iz prenosne torbe in razprete podporne palice, ki v obliki črke X podpirajo grafiko. Stojalo razprete in položite na tla, na skrajnih robovih namestite zatiče v ustrezno mesto na grafični predlogi in stojalo dvignete. Da je grafika lepo napeta prilagodite višino kotnih zatičev.