Aktualno

Promo pult MINI HIT s tiskom + prenosna torba

269,00  + DDV

Promo pult MINI HIT je kompakten in vzdržljiv reklamni pripomoček za najrazličnejše promocije. Stabilna in zložljiva konstrukcija je uporabna za prenašanje, enostavno postavljiva z nosilnostjo do 100 kg. Nameščena kolesa omogočajo priročno premikanje, tisk je vključen. Idealen za degustacije, promocije in sejme. Moderne oblike, edinstven na trgu. Odličen za promocije z omejenimi prostorskimi možnostmi.


Dimenzije: 

Širina: 66cm; Višina: 95cm

Globina: 46cm
Pult: 65cm x 46cm

Availability: Na zalogi Kategorija: Oznaka:
  • Najprimernejši format: PDF
    Ostali sprejemljivi formati: EPS, PSD, AI, JPG, TIFF

    Ob naročilu večih grafik naložite ZIP/RAR datoteko ali PDF dokument na večih straneh. Večje datoteke (nad 10MB) naložite na zunanje strežnike: www.sendaspace.com (do 300 MB) ali www.wetransfer.com (do 2GB). Ob tem na naslov info@topmedija.si pošljite povezavo do datotek.

    • (max file size 512 MB)

Opis

Promo pult MINI HIT za zunanjo in notranjo promocijo s tiskom in prenosno torbo

 

Izredno lahek prenosni pult se enostavno prenaša, je kompakten, a ima relativno veliko vidno površino za razstavo in promocijo izdelkov. Stabilna in varna konstrukcija pulta je utrjena z aluminijastimi profili, nosilnost konstrukcije prenese izdelke z maso do 100 kg. Nameščena kolesa omogočajo gladko premikanje z nameščeno grafiko ter brez umikanja izdelkov na policah.

Posebej priročen za mesta, kjer so prostorske omejitve. Kompletna konstrukcija se zloži v prenosno torbo. Visokokakovostni materiali in tehnične rešitve, ki se uporabljajo pri proizvodnji zagotavljajo strukturno obstojnost in možnost večkratne uporabe. Grafika se zlahka menja.

Inovativna, moderna oblika pulta je zagotovilo, da boste na promociji, degustaciji ali sejmu zagotovo opaženi.

Dodatne informacije

Uporaba

Za zunanjo in notranjo promocijo. Dogodki na odprtem ali na sejmih, nakupovalnih centrih.

Čas postavljanja

3 minute.

Mere potiska

Podrobnosti v zavihku ”Smernice in oblikovanje za tisk”

Navodila za tisk

Datoteka naj bo pripravljena točno na mere v CYMK, ločljivosti max. 300dpi.

Medij za tisk:

PVC nalepka + zaščitna laminacija

Material

Aluminij, Umetna masa

Dostava

En paket: 1x Promo pult MINI HIT, 1x Tisk

Masa izdelka

cca. 10 kg

Najprej razprite konstrukcijo in namestite grafiko na ustrezno mesto s pritrditvenimi ježki. Nato namestite zgornjo in spodnjo polico v ustrezne odprtine. Pult je v nekaj minutah pripravljen na uporabo.