Aktualno

Promo pult HIT C s tiskom + prenosna torba

299,00  + DDV

Promo pult HIT C  je trendovski, kompakten in vzdržljiv reklamni pripomoček za najrazličnejše promocije. Stabilna in zložljiva konstrukcija je uporabna za prenašanje, enostavno postavljiv z nosilnostjo do 100 kg. Nameščena kolesa omogočajo priročno premikanje, tisk je vključen. Moderna in vpadljiva C oblika je garancija, da boste na promociji resnično izstopali.


Dimenzije: 

Širina: 90cm; Višina: 95cm

Globina: 65cm
Pult: 90cm x 62cm

Availability: Na zalogi Kategorija: Oznaka:
  • Najprimernejši format: PDF
    Ostali sprejemljivi formati: EPS, PSD, AI, JPG, TIFF

    Ob naročilu večih grafik naložite ZIP/RAR datoteko ali PDF dokument na večih straneh. Večje datoteke (nad 10MB) naložite na zunanje strežnike: www.sendaspace.com (do 300 MB) ali www.wetransfer.com (do 2GB). Ob tem na naslov info@topmedija.si pošljite povezavo do datotek.

    • (max file size 512 MB)

Opis

Promo pult HIT C za zunanjo in notranjo promocijo s tiskom in prenosno torbo

 

Promo pult je izdelan iz matirano lakiranega aluminija ter kvalitetne ivernate plošče, ki služi kot odlagalna površina z nosilnostjo do 100 kg. Aluminijasta konstrukcija je ojačana, kar omogoča dodatno stabilnost. Nameščena kolesa omogočajo gladko premikanje z nameščeno grafiko ter brez umikanja izdelkov na policah.

Inovativne tehnične rešitve ter material za tisk najvišje kvalitete zagotavljata obstojnost in dolgotrajno uporabo. Grafika se na konstrukcijo pritrdi z ježki, je enostavno zamenljiva in se lahko naroči posebej. Pult je moderne, vpadljive in inovativne konstrukcijske oblike.

Dodatne informacije

Uporaba

Za zunanjo in notranjo promocijo. Dogodki na odprtem ali na sejmih, nakupovalnih centrih.

Čas postavljanja

3 minute.

Mere potiska

Podrobnosti v zavihku ”Smernice in oblikovanje za tisk”

Navodila za tisk

Datoteka naj bo pripravljena točno na mere v CYMK, ločljivosti max. 300dpi.

Medij za tisk:

PVC nalepka + zaščitna laminacija

Material

Aluminij, Umetna masa

Dostava

En paket: 1x Promo pult HIT C, 1x Tisk

Masa izdelka

cca. 12,5 kg

Najprej razprite konstrukcijo in namestite grafiko na ustrezno mesto s pritrditvenimi ježki. Nato namestite zgornjo in spodnjo polico v ustrezne odprtine. Pult je v nekaj minutah pripravljena na uporabo.