Potisk za rolo stojalo UNIVERZAL

33,00 51,00  + DDV

Samostojni potisk za rolo stojalo UNIVERZAL. V drsniku izberite željeno dimenzijo.

SKU: Ni na voljo Kategorija:
  • Premontaža zajema odstranitev stare grafične predloge, namestitev novega nanosa lepila in pritrditev ter montažo nove grafične predloge. Stojalo je potrebno poslati na naslov podjetja.

  • Najprimernejši format: PDF
    Ostali sprejemljivi formati: EPS, PSD, AI, JPG, TIFF

    Ob naročilu večih grafik naložite ZIP/RAR datoteko ali PDF dokument na večih straneh. Večje datoteke (nad 10MB) naložite na zunanje strežnike: www.sendaspace.com (do 300 MB) ali www.wetransfer.com (do 2GB). Ob tem na naslov info@topmedija.si pošljite povezavo do datotek.

    • (max file size 512 MB)

Opis

Potisk za rolo stojalo UNIVERZAL – 80×200 cm, 100×200 cm in 120×200 cm

 

Vnovični potisk se izvede na vašo grafično predlogo, ki jo naložite na strežnik. Material vnovičnega tiska je enak izvornemu. Na morebitne posebnosti ob tisku nas posebej opozorite.

Višina je 200 cm, možne širine so 80 cm, 100 cm in 120 cm.

Ne veste katero rolo stojalo kupiti? Primerjajte stojala!

Navodila za menjavo grafike:

Obstoječe rolo stojalo razprite in postavite v ležeči položaj. Napnite grafiko na spodnjem delu in vstavite stranski zatič, ki fiksira vzmet. Odstranite grafično predlogo iz zgornjega profila ter jo odlepite od spodnjega. Namestite nov potisk in ga vpnite v zgornji profil. Na spodnjem delu namestite nov nanos lepila in zalepite grafiko. Odstranite stranski zatič, sprostite vzmet in potisk ovijte v konstrukcijo.

Dodatne informacije

Čas premontaže

15 minut.

Navodila za tisk

Datoteka naj bo pripravljena točno na mere v CYMK, ločljivosti max. 300dpi. Upoštevajte 1 cm rob za vpenjanje na zgornji in spodnji strani.

Medij za tisk

Večplastni neprosojni PVC – 290 g

Dostava

En paket: 1x Potisk za rolo stojalo