-29%

LED 85×200 dvostransko s tiskom

Original price was: 490,00 €.Current price is: 349,00 €. + DDV

Z LED stojali boste opaženi, saj izstopajo in ponujajo novo dimenzijo vsestranske promocije. Samostoječe LED stojalo z obojestranskim tiskom (vključen v ceno) je sestavljivo v nekaj minutah brez dodatnega orodja. Okvir nudi izjemno podporo, LED osvetlitev pa privablja poglede. Stojalo odlikuje lahka konstrukcija, grafika se enostavno menja, tiska pa na tekstil z elastičnimi robovi, ki se vpnejo v konstrukcijo.

Dimenzije in masa:

Širina: 85 cm
Višina: 200 cm
Masa: 9/12 kg

Availability: Na zalogi Kategorija: Oznaka:
  • Najprimernejši format: PDF
    Ostali sprejemljivi formati: EPS, PSD, AI, JPG, TIFF

    Ob naročilu večih grafik naložite ZIP/RAR datoteko ali PDF dokument na večih straneh. Večje datoteke (nad 10MB) naložite na zunanje strežnike: www.sendaspace.com (do 300 MB) ali www.wetransfer.com (do 2GB). Ob tem na naslov info@topmedija.si pošljite povezavo do datotek.

    • (max file size 512 MB)

Opis

LED stojalo 85×200 cm za promocijo in predstavitev, ki izstopa!

Z LED stojali boste opaženi, saj izstopajo in ponujajo novo dimenzijo vsestranske promocije. Samostoječe LED stojalo z enostranskim tiskom je sestavljivo v nekaj minutah brez dodatnega orodja. Okvir nudi izjemno podporo, LED osvetlitev pa privablja poglede. Stojalo odlikuje lahka konstrukcija, grafika se enostavno menja, tiska pa na tekstil z elastičnimi robovi, ki se vpnejo v konstrukcijo.

Možna je menjava grafike in uporaba ene konstrukcije za različne promocije. Konstrukcija in grafika sta širine 85 cm ter višine 200 cm.

Namestitev je enostavna v nekaj minutah, dodatno orodje za postavitev ni potrebno. 

Celoten izdelek se pospravi v priročno prenosno torbo. Komplet zajema konstrukcijo, tisk in vse potrebne vezne elemente. Možna je izvedba dvostranskega tiska, grafika je pralna pri 30°C.

Dodatne informacije

Uporaba

Za zunanjo in notranjo promocijo. Dogodki na odprtem ali na sejmih, nakupovalnih centrih. Potreben električni priključek.

Čas postavljanja

3 minute.

Mere potiska

Podrobnosti v zavihku ”Smernice in oblikovanje za tisk”

Navodila za tisk

Datoteka naj bo pripravljena točno na mere v CYMK, ločljivosti max. 300dpi. Datoteka naj bo pripravljena v formatu PDF.

Medij za tisk:

Poliestrska tkanina

Material

Aluminij, Tkanina

Dostava

En paket: 1x Led stojalo, 1x Tisk

Masa izdelka

cca. 9-12 kg

Konstrukcijo sestavite s spojnimi elementi. V aluminijasto ogrodje vpnete tekstilno grafiko. Stojalo je pripravljeno za uporabo v nekaj minutah. Podrobnejša navodila lahko snamete tukaj!